top of page

ONS AANBOD

Professionele behandelingen

GEZICHTSBEHANDELING
Ledtherapie
Hydrabrasie

 

Huidverbetering die echt werkt

Nagel kunst

Medische voetverzorging
Handverzorging
Gellak
Ontharingen

 

Exceptionele resultaten

Gelaatsverzorgingen met Dermaline voor huidverbetering

Dermaline is een totaalconcept waarmee we huidveroudering willen aanpakken. De producten hebben effect op de huid in zijn totaliteit en behandelen resultaatgericht alle verschijnselen van veroudering. Denk aan het zichtbaar verminderen en voorkomen van pigmentvlekken, verslapping, fijne lijntjes en rimpels. De producten herstellen de huid, maken ze sterker en pakken onzuiverheden aan. Met een professionele huidanalyse bepalen we je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft, kunnen we werken aan het totaalbeeld of op het verbeteren van één specifiek probleem.

Gelaatsverzorgingen met Dermaline voor huidverbetering

-Healthy skin €75 : Op basis van een gepatenteerd ceramidencomplex. Herstelt de huidbarrière, houdt vocht vast en vermindert irritaties. Kalmeert, herstelt en vermindert roodheden.

-Glowing skin €80: Energieboost voor de futloze huid, stimulatie van collageen aanmaak en anti-oxidantenwerking. De huid krijgt een natuurlijke glans en een gezonde glow. Stimuleert, hydrateert en bouwt op.

-Even skin tone €85 : De krachtige cocktail van blekende én pigmentregulerende ingrediënten maakt bestaande pigmentvlekken minder zichtbaar én voorkomt nieuwe vlekken. De huid ziet er egaal, gezond en glowing uit.

- Pure skin €75 : Normaliseert je talgproductie en houdt je poriën vrij zodat er geen onzuiverheden ontstaan. Vermindert irritaties en kalmeert roodheden. Pure Skin helpt om een jeukerig gevoel te voorkomen. Maakt de huid zuiver, kalm en gehydrateerd.

- Smooth skin €90 : Het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes wil iedereen zolang mogelijk voorkomen, want die zijn nog altijd een duidelijk zichtbaar teken van veroudering. Smooth Skin versnelt de celdeling en geeft een milde exfoliatie aan de huid waardoor je de eerste tekenen van veroudering uitstelt of vermindert. De huid blijft of wordt gladder, fijne lijntjes worden gevuld en het bindweefsel wordt weer voller.

-Firm skin €95: Huidveroudering gaat gepaard met verslapping van de huid, het veranderen van contouren en het verschijnen van vouwen en plooien in de huid. De natuurlijke groeifactoren in de Firm Skin , die door de huid worden aanvaard, maken de bindweefselmatrix van de huid weer voller en creëren zo een natuurlijke lift. De combinatie met probiotica om oxidantenschade te voorkomen, zorgt ervoor dat de huid er stevig, glad en rustig uitziet.

Model Lower Gezicht

Apparatuur tijdens gelaatsbehandeling

-Ledtherapie in combinatie met een gelaatsbehandeling €99

-Ledtherapie in combinatie met smooth skin of firm skin €115

-Ledtherapie in kuur voor het behandelen van een huidaandoening ( zoals acné , psoriasis )€25

Waarom led?

LED lichttherapie is een zeer mooie behandeling voor huidverbetering. Deze behandeling is volledig pijnloos, is voor ieder huidtype geschikt en zal geen roodheid of huidbeschadigingen veroorzaken.


Voor de verbetering van de huid wordt het LED-masker met 495 LED-lampjes ingezet. Dit masker zendt lichtgolven uit naar de huid, welke ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt, is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. De kleur is afhankelijk van welk huidprobleem u met ons wilt aan pakken.

 

Het LED lichttherapie Masker kan voor veel huidproblemen ingezet worden. De behandeling is ideaal om de collageenaanmaak in uw huid een boost te geven. De aanmaak van elastine en hyaluron in uw huid te stimuleren. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere, jeugdigere uitstraling. Het LED lichttherapie masker kan ook worden ingezet voor behandeling tegen acne, het verminderen van pigmentvlekken, het herstel van de huid na zonneschade en kan ook ingezet worden na de behandeling met injectables ter voorkoming en vermindering van eventuele blauwe plekken en roodheid.

 

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

 

De soorten licht 

Rood

Rood LED licht komt wat dieper in de huid en werkt vooral anti-aging en als anti-oxidant. Versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur; elimineert (fijne) lijntjes en rimpels; herstelt huidbeschadigingen en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

 

Blauw

Het blauwe LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor behandeling van acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden.

 

Geel

Revitaliserend LED licht die voor een verhoging zorgt van de cel-activiteit en cel-energie. Ontwikkeld voor de verouderde en/of gevoelige huid om deze weer in optimale conditie te brengen. Stimuleert collageenvormende cellen & groeifactoren en verbetert het metabolisme.

 

Groen

Ideaal voor de behandeling van oedeem zwellingen en een gestreste, onrustige huid. Vermindert tevens huidoneffenheden. Het effect van groen LED licht wordt ingezet voor behandeling van: hyperpigmentaties en het verminderen van roodheid en erytheem.

 

Paars

Een krachtige combinatie van de rode en blauwe LED-lichtkleuren samen). Deze geeft een zeer goed resultaat bij het herstellen in de behandeling van acne en het behandelen en verwijderen van acne littekens.

 

Wit

Doordringt de huid diep, laat het metabolisme versnellen, vermindert pigmentatie en zorgt voor een verstrakking en verbetering van het huidweefsel.

Resultaten op langere termijn:

 

 • Maakt de huid voller en jonger.

 • Vermindert lijntjes en rimpeltjes.

 • Vermindert littekens, ouderdoms- en pigmentvlekken.

 • Verbetert huidstevigheid en elasticiteit.

 • Verbetert huidstructuur en verkleint poriën.

 • Reduceert rimpels.

 • Vermindert acne en roodheid.

 • Totale genezing op cellulair niveau.

Directe resultaten:

 • Zachtere, gladde en soepelere huid.

 • Verhoogt vochtgehalte en gezonde huidglans.

 • Verbetert totale huidbeeld.

 • Stralende teint.

 • Verhoogt opname van cosmetische producten.

 • Verbetert doorbloeding.

 • Bevordert wondgenezing.

 • Bestrijdt acné bacteriën.

led-2__15352.webp
Model Lower Gezicht

-Hydro gezichtsmachine - Hydrafacial - Zuurstof therapie - Ultrasoon ..

-Hydrabrasie - Hydrafacial : Verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. Het reinigt, ontgift, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd en zorgt voor het insluizen van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur.  +€35

 

- Zuurstof therapie: In Amerika is het alom geweten, zuurstoftherapie is hot. Madonna doet het al jaren, en is er helemaal weg van. Met osmotische druk wordt zuurstof onder de huid gebracht aan de hand van een zuurstofmachine met vernevelaar. De werkzame stoffen in serums dringen door de zuurstof dieper in de huidlagen van het gelaat door, en blijven daar enkele weken hun werking doen. Dit is een enorme oppepper voor uw huid.

-Cold Hammer : Laat de spieren samentrekken waardoor de huid gaat verjongen, krimpt poriën en vermindert de gevoeligheid.

-Skin Scrubber : gaat de huid diep tot in de poriën reinigen, gaat melanine reduceren, de huid steriliseren, poriën laten krimpen, rimpels verminderen en elastine verbeteren. Door middel van de ultrasonische geluidsgolven die de Skin Scrubber produceert wordt het talg in de huid vloeibaar gemaakt.

-Ultrasoon : 10 tot 3 miljoen trillingen, diepe penetratie en het herstellen van huidbodem.

 

-RF: stimuleert collageen, tilt en verstevigt de huid.

+€25 indien u dit wenst zonder gelaatsbehandeling, dus als apparte behandeling

+35 hydrabrasie indien u dit wenst zonder gelaatsbehandeling, dus als apparte behandeling

Prijsvoorbeeld in combinatie met gelaatsverzorging :

Glowing skin behandeling €80 + ledtherapie = €99 + apparatuur € 115 + hydrabrasie = €125

Firm skin behandeling €95+ ledtherapie = €115 +apparatuur €125 + hydrabrasie  = €145 ! duurste behandeling 

Een eindprijs is moeilijk om voorhand te berekenen aangezien we ter plaatse gaan bekijken wat Uw huid nodig heeft.

manicure, pedicure

Voetverzorging

-Medische pedicure €30

-Lakken nagels +€5

-Gellak op de tenen incl. voetverzorging , houdbaarheid 6-8 weken €45

-Verwijderen gellak + voetverzorging €30

Voetproblemen zoals eeltvorming,likdoorns,ingegroeide nagels,... worden verholpen.

Handverzorging & Gellak

-Handverzorging met verstevigende nagellak €20

-Lakken nagels +€5

-Gellak op de handen incl. manicure, houdbaarheid 3-4 weken €35

-Verwijderen gellak+ handverzorging €20

Alessandro handproducten 

Hand Care: de ultieme handverzorging voor zijdezachte handen. De Hand!Spa-formule is ontworpen door ervaren dermatologen en bekroond met de “Prix de Beauté” als Beste Handverzorgingsproduct. Het Hand!Spa-gamma biedt anti-aging handverzorgingsproducten voor elke leeftijd.

Prolac Alessandro

Prolaq – een nieuwe generatie semi-permanente nagellakken, die worden aangebracht als gewone nagellak maar tot 4 weken houden. 

Benen harsen

Ontharen

-wenkbrauwen €10

-bovenlip €5

-gelaat €20

-onderbenen €25

-volledige benen €30

-armen €15

-oksels €15

-borst €25

-rug €25

EXTRA

-verven wenkbrauwen/ wimpers €15

Depilève® heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève® biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars.

bottom of page