top of page
  • Foto van schrijverStefanie Laermans

Acne behandelen


Acne behandelen met blauw licht.

Blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend en stimuleert de productie van zuurstof. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne en kleine huidontstekingen en roodheid omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.


Acne behandelen met een medische Led lichttherapie kuur.

De behandeling van acne met blauw licht wordt in kuurvorm gegeven. We adviseren om om de 3 a 7 dagen te komen voor deze behandeling. De lamp hangt op 8 a 10 centimeter boven uw gezicht . De totale behandeling duurt ongeveer 30 minuten. De kuur bestaat ideaal uit 10 behandelingen waar de totale kostprijs van 10 beurten €250 bedraagt.


Hoe verloopt zo een sessie met medische Led lichttherapie?

Voordat u begint aan de kuur zal er een foto gemaakt worden van de acne. Dit gebeurt ook aan het eind van de behandeling om het resultaat van de behandeling te kunnen bespreken.

Voor de belichting gaan we de huid reinigingen en ontsmetten. We beschermen je ogen met een speciaal brilletje.

Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht.We adviseren om niet te zonnebaden de eerste drie dagen na de lichttherapie en een spf50 te gebruiken.

Van de behandeling zelf voelt u niks, hooguit wat warmte. Er zijn ook geen bijwerkingen bekend.


! In vele gevallen en voor het beste resultaat doen we eerst een uitgebreide gelaatsbehandeling.

Tijdens deze behandeling voeren we een dieptereiniging uit met onze Hydrabrasie techniek waarmee we de bovenste huidlaag op een veilige manier afslijpen en ondertussen serums toevoeren.

Vervolgens gaan we een chemische peeling op de huid aanbrengen. Deze gaat zeer intensief werken om de acne bacterie te remmen en het vuil uit onze huid te verwijderen.

Na deze peeling leggen we een vlies masker om te huid te herstellen in combinatie met blauwe ledtherapie.

Deze behandeling komt op €99

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page