top of page
  • Foto van schrijverStefanie Laermans

Resultaten

Dermaline is een totaalconcept waarmee we huidveroudering willen aanpakken. De producten hebben effect op de huid in zijn totaliteit en behandelen resultaatgericht alle verschijnselen van veroudering. Denk aan het zichtbaar verminderen en voorkomen van pigmentvlekken, verslapping, fijne lijntjes en rimpels. De producten herstellen de huid, maken ze sterker en pakken onzuiverheden aan. Met een professionele huidanalyse bepalen we je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft, kunnen we werken aan het totaalbeeld of op het verbeteren van één specifiek probleem.


UNIEKE LIPOSOMALE WERKING

Het fundament van Dermaline is de liposomale inkapseling van belangrijke ingrediënten. Concreet wil dat zeggen dat de werkzame stoffen in microcapsules zitten verpakt. Daardoor kunnen ze snel en diep in de huid dringen. Zo vermijden we irritatie aan de oppervlakte van de huid en kunnen de ingrediënten optimaal hun werk doen zonder aan kracht in te boeten. Met zichtbare resultaten tot gevolg.

De structurele samenstelling van de liposomen komt overeen met die van onze eigen celmembranen. Daardoor hebben ook de kapsels zelf een positief effect op de huid. Ze worden als huideigen ervaren en helpen om de huid te hydrateren. Foutjes in de celmembranen die ontstaan door externe agressie, helpen ze herstellen. Een win-win voor elke huid en dat zie je. 


Foto's zijn resultaten na slechts 1 behandeling.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page