top of page
  • Foto van schrijverStefanie Laermans

Schoonheidsapparatuur

Bijgewerkt op: 28 dec. 2023

Wij willen er natuurlijk allemaal zo verzorgd mogelijk uitzien, maar hoe krijg je een mooie en stralende huid? Helaas komt het vaak voor dat onze huid niet straalt zoals wij dit zouden willen. Puistjes, oneffenheden, fijne lijntjes en grove poriën zijn een veelvoorkomend probleem. Ook het weer is van invloed op onze huid. Je herkent het wel; je huid voelt in de koudere maanden droog aan en schilfert.


Hoe zorg je er nu voor dat jouw huid mooi en gezond blijft? Wij helpen je hierbij met de professionele kwaliteit huidverzorging machine!

Na het gebruik van deze veelzijdige beauty machine straalt je huid weer als nooit tevoren.


Verschillende toepassingen in 1 toestel


Hydrabrasie - Hydrafacial

is de meest recente techniek in de esthetische technologie die de huid polijst, verfijnt en hydrateert in één behandeling. De verwijdering van de bovenste laag dode huidcellen stimuleert het vernieuwingsproces. De huid is beter gehydrateerd en voelt glad en zacht aan.


Rf (RADIOFREQUENTIE)

Door middel van radiofrequente golven wordt uw huid verwarmd tot in de diepste lagen, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere, strakkere en jongere huid met minder lijntjes en rimpels.


Ultrasoon

Een hoog, voor de mens onhoorbaar, geluid. De geluidsgolven veroorzaken compressie in het te behandelen gebied, waardoor de diepere huidlagen en het bindweefsel worden gemasseerd en een intensieve warmte ontstaat. De massage ondersteunt het herstelmechanisme van de huid.


Koude hamer

Met de Cold Hammer kun je de huid verkoelen als deze vermoeid, oververhit, geïrriteerd of gevoelig is. Ook verlicht het een branderig gevoel of jeuk. De Cold Hammer sluit de poriën na de behandeling en herstelt de vochtbalans. Na een behandeling is de huid weer gezond en glanst als nooit te voren!


Zuurstof therapie

Met osmotische druk wordt zuurstof onder de huid gebracht aan de hand van een zuurstofmachine met vernevelaar. De werkzame stoffen in serums dringen door de zuurstof dieper in de huidlagen van het gelaat door, en blijven daar enkele weken hun werking doen. Dit is een enorme oppepper voor uw huid.


Huid scrubber

Door middel van deze Ultrasone gezichts scrubber, die duizenden keer per seconde trilt, verwijderd u het vuil in de huid en daarmee krijgt de huid meer zuurstof. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd waardoor je een mooiere huid krijgt. Ook werkt het product goed tegen puistjes, acne, rimpel en vele andere huidproblemen.


Resultaten

Verwijderd de bovenste huidlagen

Diepe reiniging

Lift & Maakt de huid strakker

Bevochtig de huid

Verbeter de teint

Huidverjonging

Acne behandeling

Niet invasief

Helpt poriën te verkleinen

Beschadigde huidcellen te herstellen

Donkere en ruwe huid te verbeteren

De huidtint te verhelderen


+€25 supplement bovenop de gelaatsbehandingen.

+€35 supplement hydrabrasie-hydrafacial bovenop de gelaatsbehandelingen

*Prijzen terug te vinden bij behandelingen en of prijslijst.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page